Sales Manager lento- ja merimyyntiin

DB Schenker_DE_04_ProfWC_MW
Logo:

Sales Manager lento- ja merimyyntiin

Fachkraft

Startdatum: ab sofort Job-Nr.: 128275
  • Schenker Oy
  • Vertrieb
  • Vollzeit (Dauer: Unbefristet)
  • Vantaa

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 75 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 700. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move

Haemme kahta Sales Manageria, yksi lento- ja toinen merimyyntiin. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja voit työskennellä joustavasti hybridi-mallilla. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa.

 

Sinulla on jo taustaa meri- ja/tai lentorahdin parista. Nautit erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työotteesi on itsenäinen, mutta työskentelet mielellään myös tiimissä. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmaratkaisukyky ja pystyt hyödyntämään tehokkaasti erilaisia IT-järjestelmiä työsi tukena – opit myös nopeasti uusien järjestelmien käytön.

 

Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle antaa tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi kokemus kansainvälisten kuljetusten myyntitehtävistä tai logistiikka-alan tuntemus. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävässä sinua tukee osaavat tiimikaverit - teet tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisen myyntiorganisaatiomme sekä tuotantohenkilöstömme kanssa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän osana motivoituneiden työkavereiden kansainvälistä verkostoa.

 

Jäikö sinulle jotain kysyttävää? Janne Matikka, Head of Field Sales, Cluster Finland puh. 050 363 6156  antaa lentopuolen tehtävästä mielellään lisätietoja toimistoaikoina tai Reetta Tiittanen, Head of Ocean Freight, Cluster Finland puh. 040 770 1955 meripuolen tehtävästä.

 

Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 25.8.2022. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Deine Bewerbung

Jetzt ganz einfach online den Bewerbungsprozess starten.

Jetzt bewerben

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tietyissä tehtävissä toteutamme soveltuvuusarvioinnin. Työpaikkamme on savuton.